✓ Vanaf € 50,- gratis verzending ✓ 6 maanden garantie ✓ Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden ✓ Achteraf betalen via Klarna mogelijk

Garantie

Verkleuring

Elk item van Juli dans Jewels sieraden is gemaakt van een hoge kwaliteit met 3 micron 18K vergulding. Deze vergulding is gevoelig voor invloeden van buitenaf, omdat het de sieraden kan verkleuren. Correct gebruik en reiniging zorgen ervoor dat uw sieraad er op zijn best uitziet. Naast invloeden van buitenaf kan de pH-waarde van uw huid er ook voor zorgen dat de vergulding van de sieraden dof wordt of verbleekt. Ook het gebruik van medicijnen, chemische producten en contact met uw persoonlijke verzorgingsproducten heeft effect op uw sieraden. Daarom geeft Juli dans Jewels geen garantie op verkleuring.

Fabrikant standaard

Juli dans Jewels biedt een garantie op fabricagefouten, geldig tot 6 maanden na aankoop op vertoon van de originele aankoop bon en het certificaat van echtheid. Indien het sieraad binnen 6 maanden defecten ontwikkelt, breekt of een slot zwak is door een fabricagefout, kunt u het sieraad terugsturen voor reparatie/vervanging via de winkel waar u het heeft gekocht. Indien u het sieraad via de webshop heeft gekocht, kunt u het via ons retouradres retourneren als het label nog op het sieraad staat. Houd er rekening mee dat een defect alleen onder de garantie valt als u de originele aankoop bon kunt tonen.

Breuk

Alleen breuken als gevolg van een fabricagefout vallen onder de garantie van Juli dans Jewels. Indien u vermoedt dat uw sieraadbreuk het gevolg is van een fabricagefout, kunt u het sieraad terugsturen voor reparatie/vervanging via de winkel van aankoop. Indien uw sieraden via de webshop zijn aangeschaft, kunt u deze via ons retouradres retourneren als het label nog op het sieraad staat.

Reparaties buiten de garantieperiode

U kunt uw kapotte sieraad tot 18 maanden na aankoop naar Juli dans Jewels sturen om tegen betaling te laten repareren. Hiervoor is wel altijd een aankoop bon nodig die u bij de retourzending moet meesturen. We bepalen ter plekke of reparatie mogelijk is. Wij verzoeken u vriendelijk om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat u uw defecte product retourneert. Door de beperkte oplage kunnen bepaalde kleuren oorbellen niet beschikbaar zijn en kunnen wij daarom geen reparaties uitvoeren. Om teleurstelling te voorkomen, vragen wij u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen om te controleren of een bepaalde kleur op voorraad is.