✓ Vanaf € 50,- gratis verzending ✓ 6 maanden garantie ✓ Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden ✓ Achteraf betalen via Klarna mogelijk

Verzorging van je sieraden

Alle sieraden van Juli Dans Jewels zijn verguld met een laagje hoogwaardig 3 micron 18K goud. Om zo lang mogelijk van onze sieraden te genieten is het belangrijk dat je deze goed verzorgd. Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat het sieraad verkleurd of dof wordt. Om het sieraad lang mooi te houden is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende punten.

  • Zorg ervoor dat je geen vettige crèmes of olie gebruikt als je de sieraden draagt.
  • De pH waarde van je huid kan ook de sieraden aantasten. Dit verschilt per persoon en wordt beïnvloed door je voeding, het drinken van alcohol, of je medicijnen gebruikt en hoeveel je transpireert.
  • Laat de sieraden niet nat worden. Ga er dus niet mee douchen, zwemmen of sporten.
  • Als de sieraden in contact komen met parfum of andere cosmetica wordt de vergulde laag aangetast. Doe dus als laatste je sieraden om en in. De vergulde laag wordt ook aangetast door schoonmaakmiddelen, zorg dus dat je ze altijd af doet als je gaat schoonmaken.

Vragen over de verzorging?

Heb je nog vragen over het onderhouden van je sieraden? Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je iets niet zeker weet. Zo zorgen we er samen voor dat je sieraden lang mooi blijven!

Contact